RECENZE // MEGA effects mascara - AVON

9. ledna 2014 v 16:01 | monika-es |  recenze
Dneska tu pro vás mám recenzi na řasenku od Avonu. :-) Cenu nevím, protože jsem ji dostala k Vánocům, takže kdo chce určitě si ji vyhledá, že. :-D No ale zpět k řasence .. :-)
Po pravdě jsem od této řasenky mnoho neočekávala a měla jsem obavy z toho jak se s ní bude manipulovat, nanášet apod. :-) ALE ! :-) Hodně me překvapila. Musím říct, že se mi s ní líčí lépe, než s řasenkou klasickou! :-)


Je to vlastně takový ,,štětec" s pohyblivou rukojetí. :-)

Řasy skvěle prodlouží, že i takový bezřasec, jako jsem já, se může radovat, né z dlouhých, ale přece jen nějakých řas! :-D Jedna vrstva řasy krásně prodlouží. Po dvouch vrstvách už začínají být řasy slepené a jako tzv. pavoučí nožky. :-D Každopádně někomu to vadí někomu ne .. mně osobně to až tak nevadí. :-)


Shrnutí ..
+ pěkné balení
+ skvělá manipulace
+ prodlouží řasy

- nenašla jsem zatím žádné. :-)

Takže za mě tuto řasenku rozhodně ANO. :-)

 


Komentáře

1 Olja:) | Web | 9. ledna 2014 v 17:17 | Reagovat

Wow O.o ten kartáček mě absolutně dostal :D toho bych se asi bála ale řasy na fotce vypadají pěkně :)

2 Naya Monteith♔ | Web | 9. ledna 2014 v 18:40 | Reagovat

Niečo také som ešte nevidela :o :! je to cool :D krásne oči :ooooo A máš to tu krásne :D A dúfam že si už aspoň trochu vyzdravela :D

3 Žanet | Web | 9. ledna 2014 v 18:55 | Reagovat

Taky jsem ji chtěla vyzkoušet :) A nevypadá špatně na očích :)
+ děkuji ti za komentář k článku, moc mě potěšil :)

4 Ronnie Sparks | Web | 9. ledna 2014 v 19:34 | Reagovat

tuto má moje mamka, zkusila sem jí a není to nic pro mě. Blbě se drží a je mi nepříjemná když si jí dávám na oko :-D

5 Žanet | Web | 9. ledna 2014 v 20:07 | Reagovat

A kolik, že tě stála? :)

6 Baru | Web | 9. ledna 2014 v 22:14 | Reagovat

Uz jsem na to nejakou recenzi cetla.. taky kladnou, ale stejne me to porad nejak odrazuje a zustavam u klasickych rasenek :D
Jinak moje mama pavpucim noham rika muší nohy :D
A ke komentari u me na blogu- mam samsung galaxy note II :D .. 5,5 palcovy displej :D takze je to drobecek jen v uvozovkach :D a nemuzu si ho vynachvalit :) mensi ani jinej telefon uz bych nechtela :)

7 DenysΔ | Web | 10. ledna 2014 v 9:04 | Reagovat

tak to jsem v životě neviděla:D..takové zajímavé vysouvání, toho štětečku :D
já teda nwm jestli bych se s tím zvládla namalovat, ale ty fotky těch řas vypadájí skvěle!:)

8 Date tree | E-mail | Web | 10. ledna 2014 v 11:39 | Reagovat

Tak ta je hoodně zajímavá :) připadala bych si jak malíř pokojů :D :D

9 Andie | E-mail | Web | 10. ledna 2014 v 12:05 | Reagovat

Přemýšlela jsem, jestli si jí koupím, po tomto článku asi ano :)

10 ~ Darllet.blog.cz (Foto-grafický blog) ~ | E-mail | Web | 10. ledna 2014 v 13:53 | Reagovat

Tyvado, takovou jsem ještě neviděla. :D Vypadá zajímavě. :)

11 Therese | Web | 10. ledna 2014 v 14:16 | Reagovat

Tak tohle jsem ještě neviděla! Páni, vůůbec bych nevěřila, že to udělá takovýhle skvělé řasy!
Já ám raději, když nejsou řasy úplně jako od mrkací panenky, a přesně tak jemně jako je máš natáhle na fotce se mi moc líbí!!! Úžasný

12 Char | Web | 10. ledna 2014 v 15:15 | Reagovat

Páni, to je teď nějak v modě dělat řasenky v netradičním balení :D Hezká recenze :)

13 Andy | Web | 10. ledna 2014 v 15:25 | Reagovat

Tak tu budu muset zkusit. Vypadá fakt dobře, taky jsem bezřasec :D

14 Char | Web | 10. ledna 2014 v 15:26 | Reagovat

Hele, to nevím přesně. Všechno se to dá koupit v kadeřnictví a nebo na netu. Tam by to mělo být levnější. Máma to kupuje na parfums.cz

15 Nienna | Web | 10. ledna 2014 v 15:32 | Reagovat

No nevím, až tak moc se mi ten výsledek nelíbí, teda jo, prodlouží řasy, ale ne tak, jak by se mně to líbilo, ale hlavně, že jsi spokojená :)

16 Char | Web | 10. ledna 2014 v 16:07 | Reagovat

neni zac :)

17 christine | Web | 10. ledna 2014 v 18:47 | Reagovat

Teda vůbec jsem nevěděla, že existují i takovýhle štětečky :)

18 Qawp | Web | 11. ledna 2014 v 8:52 | Reagovat

tak z takovýho kartáčku bych měla dost strach :D ale vypadá to v pohodě :D

19 Ve. | Web | 11. ledna 2014 v 17:34 | Reagovat

Vypadá zvláštně, ale věřím, že s ní může být dobrá manipulace jak jsi psala:)

20 jonniee | Web | 26. ledna 2014 v 16:04 | Reagovat

http://shop.avon.com/product.aspx?pf_id=48524

ted sem si jí objednala, stojí normálně 144, ale myslim, že ted to maj v AVONU zlevněný.. už se těšim
tim- když vám řasenka řasy slepí, použijte pak jiný, řidčí kartáček na rozdělení řas, já to tak dělám, a řasy mám pš´ěkně pravidelný

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama